در زیست شناسی سویه یا سوش پائین ترین سطح طبقه بندی موجودات از جمله باکتری ها است. باکتری حاصل از یک سلول باکتری در کشت خالص را یک سویه باکتریائی مینامند. عموما سویه های باکتری از نظر خصوصیات بیوشیمیائی یکسان و از نظر خصوصیات ژنتیکی حد اقل تفاوت را با یکدیگر دارند. سویه ها معمولا از یک تک کلنی انتخاب شده و به طور اختصاصی از نظر خصوصیات فیزیکی، مرفولوژیکی و شیمیائی و همچنین خصوصیات ژنتیکی بررسی و هویت آن کاملا و به صورت دقیق مشخص شده است. این باکتری های تعیین هویت شده توسط مراجع میکروب شناسی در بسته بندی های مختلف مانند لیوفلیزه، بسته بندی بر روی سرامیک و هم چنین سویه های کاری نگهداری و جهت امور تحقیق و توسعه، کنترل کیفی و مواردی از این دست در اختیار مراکز مختلف قرار داده میشود. میکروتیوپ ارسالی شرکت دانش بنیان زیست رویش حاوی یک عدد سرامیک آغشته به سوش استاندارد ATCC درج شده است.