مشخصات و کاربرد بافر پروتئین شرکت بهارافشان

بافر پروتئین شرکت بهارافشان، به کنترل اسیدیته یک محلول کمک می کنند. برای مطالعه ترکیبات بیولوژیکی مثل پروتئین­ها و آنزیم­ها و یا اسیدهای نوکلئیک و یا بطور کلی واکنش بیولوژیکی حفظ pH محیط در یک نقطه بهینه از ضروریات می ­باشد.

پروتئین ها به دلیل داشتن گروه های کربوکسیل (CooH) و آمین(NH3) می توانند به عنوان دهنده و گیرنده پروتون عمل کنند. به علت غلظت خیلی زیادی که پروتئین ها در داخل سلول ها دارند، فراوانترین بافرهای بدن هستند. عامل کربوکسیل پروتئین،یک پروتون (یون مثبت هیدروژن) از دست داده پس نقش اسیدی دارد. عامل آمین پروتئین یک پروتون گرفته پس نقش بازی دارد.

نظرات دوستان