مشخصات محصول:

محیط کشت مک کانکی براث برای جداسازی باکتری های گرم منفی روده و تمایز تخمیر لاکتوز از باکتری های گرم منفی غیر تخمیر لاکتوز استفاده می شود. مونوهیدرات لاکتوز منبع تخمیر کربوهیدرات می باشد.

عملکرد انتخابی این محیط به نمک های بنفش و صفراوی نسبت داده می شود. مک کانکی مهارکننده اکثر گونه های باکتری های گرم مثبت می باشد. سدیم کلراید تعادل اسمزی را در محیط حفظ می کند.

محیط کشت میکروبی MacConkey Broth برای تشخیص باکتری های کلی فرم در شیر و آب به کار می رود.

این محیط کشت مطابق با  USP/EP/JP Requirements می باشد و برای اهداف تشخیصی و سایر وضعیت های مربوط به انسان کاربردی ندارد. این محیط کشت توسط Harmonized USP/EP/JP برای غنی سازی انتخابی محیط اشریشیا کلی از نمونه های غیر استریل به کار می رود. مطابق با Harmonized USP/EP/JP کاربرد اختصاصی دارد.

به عنوان محیط کشت غنی انتخابی. باساب کالچر بر روی محیط کشت MacConkey Agar انجام شده است. خصوصیات توصیف شده تنها شناسایی موجودات موجود را مشخص می کند. برخی از سویه ها ممکن است در این محیط رشد ضعیف داشته یا رشد نکنند. برخی از گونه های پروتئوس ممکن است روی این محیط ازدحام کنند.

نظرات دوستان