مشخصات محصول:
یکی از محیط های کشت تولید شده توسط برند کیولب دکستروز تریپتون براث dextrose tryptone broth است. این محیط کش یک محیط مایع برای تشخیص و جداسازی غنی سازی و پرورش موجودات مزوفیل و گرما دوست در غذا به ویژه غذاهای کنسروی مورد استفاده قرار می گیرد. ارگانیسم های تولیدکننده اسید مانند ترموفیل های «ترش مسطح» رنگ محیط را از بنفش به زرد تغییر می دهند.
روش استفاده از دکستروز تریپتون براث dextrose tryptone broth
برای استفاده از دکستروز تریپتون براث dextrose tryptone broth طبق دستورالعمل زیر کار کنید:
• 15 گرم را به 1 لیتر آب مقطر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در ظروف نهایی بریزید.
• با اتوکلاو در دمای 121 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه استریل کنید.
دریافتهای بالینی دکستروز تریپتون براث dextrose tryptone broth
در این بخش به تفسیر دریافتهای بالینی دکستروز تریپتون براث dextrose tryptone broth خواهیم پرداخت:
• دکستروز تریپتون براث به طور گستردهای برای کشت هوازی و تشخیص بسیاری از ارگانیسمهای مختلف که باعث فساد در غذاهای کنسرو شده و سایر محصولات میشوند توصیه میشود.
• انجمن بهداشت عمومی آمریکا 1 و Baumgartner و Hersom2 این فرمول را برای بررسی باکتریولوژیک غذاهای کنسرو شده با اسید کم و متوسط (PH 4.5 و بالاتر) توصیه کردند.
• هر دو روش شامل تلقیح 10 میلی لیتر آبگوشت با یک یا دو گرم از محصول غذایی است.
• برای محصولات غذایی در این محدوده pH، روش پیشنهادی کشت هوازی در دکستروز تریپتون براث به موازات کشت بی هوازی در سایر محیطها است.
• Liver Broth CM0077 برای این منظور مناسبترین است.
• مجموعههای تکراری لولهها در دمای 35 درجه سانتیگراد و 55 درجه سانتیگراد انکوبه میشوند.
• ارگانیسمهایی که اسید را از دکستروز تولید میکنند، مانند باسیلوس استئاروترموفیلوس و دیگر موجودات ترش مسطح، با تغییر رنگ محیط از بنفش به زرد شناسایی میشوند.