مشخصات محصول:
محیط کشت مک کانکی آگار برای جداسازی باکتریهای رودهای (گوارشی) گرم منفی و تمایز باکتریهای گرم منفی تخمیری و غیر تخمیری لاکتوز استفاده میشود. هضم پانکراس ژلاتین و پپتونها (گوشت و کازئین) مواد مغذی ضروری، ویتامینها و عوامل نیتروژنی مورد نیاز برای رشد میکروارگانیسمها را فراهم میکند.
محتویات مک کانکی آگار :
- پپتون
- پروتئوز پپتون
- لاکتوز مونوهیدرات
- نمک های صفراوی
- سدیم کلرید
- Neutral red (رنگ قرمز خنثی)
- کریستال ویوله
- آگار
- آب
ویژگی:
- محیط انتخابی- افتراقی
- تفکیک میکروارگانیسم های روده ای
کاربرد:
- تشخیص و کشت کلیفرم های روده ای
- بررسی شیر و فرآورده های لبنی
نظرات دوستان