مشخصات محصول:

محیط کشت مک کانکی آگار برای جداسازی باکتری‌های روده‌ای (گوارشی) گرم منفی و تمایز باکتری‌های گرم منفی تخمیری و غیر تخمیری لاکتوز استفاده می‌شود. هضم پانکراس ژلاتین و پپتون‌ها (گوشت و کازئین) مواد مغذی ضروری، ویتامین‌ها و عوامل نیتروژنی مورد نیاز برای رشد میکروارگانیسم‌ها را فراهم می‌کند.

محتویات مک کانکی آگار :

  • پپتون
  • پروتئوز پپتون
  • لاکتوز مونوهیدرات
  • نمک های صفراوی
  • سدیم کلرید
  • Neutral red (رنگ قرمز خنثی)
  • کریستال ویوله
  • آگار
  • آب

ویژگی:

  • محیط انتخابی- افتراقی
  • تفکیک میکروارگانیسم های روده ای

کاربرد:

  • تشخیص و کشت کلیفرم های روده ای
  • بررسی شیر و فرآورده های لبنی
نظرات دوستان