مشخصات محصول:
برای شناسایی و تفکیک انتروکوک ها از دیگر گروه های استرپتوکوک محیط کشت بایل اسکولین آگار گزینه مناسبی به شمار می رود زیرا استرپتوکوک ها در حضور صفرا می توانند رشد کند و از طرفی این محیط حاوی اسکولین و صفراست. همچنین محیط کشت بایل اسکولین آگار برای تشخیص گونه های انتروباکتر، کلپسیلا و اشرشیاکلی نیز مناسب است. درصورتی که باکتری های موجود در محیط کشت توانایی هیدرولیز اسکولین به گلوکز و اسکولتین را داشته باشند، اسکلوتین تولید شده با یون های آهن موجود در محیط ترکیب شده و به رنگ سیاه در می آید.
ویژگی های محیط کشت بایل اسکولین آگار
- حاوی اسکولین و صفرا
- رشد انتروکوک ها در حضور صفرا
- پلیت های 90 میلی لیتری
کاربردهای محیط کشت بایل اسکولین آگار
- شناسایی انتروکوک ها از سایر استرپتوکوک ها