آماده سازی
درب ویال را با دقت و احتیاط باز کنید به طوری که محتویات ویال به بیرون نریزد. به میزان ml 3 آب دیونیزه را به داخل ویال اضافه نمایید و درب آن را محکم ببندید. به مدت یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید که 30 دقیقه اول ویال به صورت ایستاده و 30 دقیقه بعدی را به حالت وارونه بگذارید و در این مدت چندین بار ویال را به آرامی سر و ته کرده و به حالت اول برگردانید.
توصیه: در هنگام اماده سازی، از حرکات سریع که باعث تولید حباب در محلول می گردد، خودداری نمایید.
پایداری
کنترل ها تا زمان تاریخ انقضاء روی برچسب در دمای یخچال پایدار می باشند.
1- پایداری اجزاء (آنالیت ها) در ویال های باز شده و آماده مصرف به صورت زیر می باشد:
- در دمای C ⁰25 به مدت 8 ساعت
- دمای C ⁰4 به مدت 2 روز
- در دمای C ⁰-20 به مدت یک ماه
2- پایداری این آنالیت در ویال های آماده مصرف در مورد بیلی روبین، در شرایط تاریکی به صورت زیر است:
- در دمای C ⁰25 به مدت 4 ساعت
- دمای C ⁰4 به مدت 8 ساعت
- در دمای C ⁰-20 به مدت دو هفته
3- پایداری آنزیم اسید فسفاتاز (ACP) و (NPP)؛ در ویال های آماده مصرف و در شرایط تاریکی به صورت زیر است:
- در دمای C ⁰25 به مدت 6 ساعت
- دمای C ⁰4 به مدت 2 روز
- در دمای C ⁰-20 به مدت یک ماه