مشخصات محصول:

محیط کشت oxidative-fermentative که به اختصار محیط کشت OF نامیده می شود . این محیط کشت توسط هیو و لیفسون در سال 1953 ساخته شده است. این محیط کشت برای ایجاد تمایز بین باکتریهای اکسیداتیو و باکتریهای تخمیری  مورد استفاده قرار میگیرد.

میکروارگانیسم های ساکارولیتیک گلوکز را تخمیر یا اکسیداتیو می کنند. محصولات نهایی تخمیر شده  اسیدهای مخلوط نسبتاً قوی هستند که می توانند در یک محیط آزمایش تخمیر معمولی شناسایی شوند اما  با این حال اسیدهای تشکیل شده در تخریب اکسیداتیو گلوکز بسیار ضعیف و کمتر هستند و برای تشخیص محیط تخمیر اکسیداسیون حساس تر از محیط Hugh و Leifson’s OF مورد نیاز است.

این محیط با افزایش مقدار گلوکز بالاتر از مقدار موجود در محیطی که برای شناسایی تخمیر استفاده می شود و با کاهش مقدار پپتون ساخته شده است.

 

نظرات دوستان