مشخصات محصول:

مک کانکی آگار برای جداسازی باکتری‌های روده‌ای (گوارشی) گرم منفی و تمایز باکتری‌های گرم منفی تخمیری و غیر تخمیری لاکتوز استفاده می‌شود. هضم پانکراس ژلاتین و پپتون‌ها (گوشت و کازئین) مواد مغذی ضروری، ویتامین‌ها و عوامل نیتروژنی مورد نیاز برای رشد میکروارگانیسم‌ها را فراهم می‌کند.

لاکتوز مونوهیدرات منبع قابل تخمیر کربوهیدرات است. عمل انتخابی این محیط به کریستال ویولت و نمک‌های صفراوی آن نسبت داده می‌شود که برای اکثر گونه‌های باکتری‌های گرم مثبت نقش مهار کننده دارد. کلرید سدیم تعادل اسمزی را در محیط حفظ می‌کند. نوترال رد (Neutral red)یک نشانگر PH است که در pH کمتر از ۶٫۸ قرمز می‌شود و در هر pH بیشتر از ۶٫۸، بی‌رنگ است. آگار عامل انسجام است.

موارد استفاده از مک کانکی آگار

  1. مک کانکی آگار برای جداسازی باکتری‌های روده‌ای گرم منفی استفاده می‌شود.
  2. در تمایز باکتری‌های گرم منفی تخمیری و غیر تخمیری لاکتوز استفاده می‌شود.
  3. برای جداسازی کلیفرم‌ها و پاتوژن‌های روده‌ای (گوارشی) موجود در آب، محصولات لبنی و نمونه‌های بیولوژیکی استفاده می‌شود.
نظرات دوستان

آزما پرشین