مشخصات محصول:

محیط کشت TSB + Skim Milk
نام کامل: Tryptic Soy Broth + Skim Milk Medium
نوع محیط: محیط کشت مایع یا نیمه‌جامد (اغلب در پلیت ریخته می‌شود)

ترکیب:

  • TSB (تریپتیک سوی براث): یک محیط غنی حاوی پپتون، پپتون سویای آنزیم‌هضم‌شده، کلرید سدیم، دکستروز و غیره.
  • Skim Milk (شیر بدون چربی): منبع غنی از کازئین برای بررسی فعالیت پروتئولیتیک (تجزیه پروتئین).

کاربردها:

1.آزمایش تولید آنزیم کازئیناز (Caseinase):

برخی باکتری‌ها توانایی تجزیه کازئین شیر را دارند؛ اگر این توانایی را داشته باشند، اطراف کلونی باکتری‌ها در محیط شیر بدون چربی شفاف می‌شود (zone of clearing).

این ویژگی در شناسایی برخی باکتری‌ها مانند Pseudomonas, Bacillus, Clostridium کاربرد دارد.

2.تشخیص فعالیت پروتئولیتیک:

محیط TSB + Skim Milk برای غربال‌گری باکتری‌هایی استفاده می‌شود که پروتئین‌ها را تجزیه می‌کنند (بررسی قابلیت تجزیه پروتئین).

3.میکروبیولوژی صنعتی و غذایی:

این محیط در آزمایشگاه‌های صنایع غذایی برای بررسی آلودگی‌های باکتریایی، به‌ویژه در فرآورده‌های لبنی و پروتئینی استفاده می‌شود.

ویژگی‌ها:

  • آماده مصرف
  • پلیت ۱۰ سانتی‌متری
  • محیط استریل
  • مناسب کشت باکتری‌های پروتئولیتیک
  • سطح صاف و رنگ شیری مایل به سفید (کدر)
  • قابل نگهداری در یخچال (۲ تا ۸ درجه سانتی‌گراد)
نظرات دوستان

شرکت تعاونی دانش بنیان زیست رویش در سال 1391 با تکیه بر دو اصل علم گرایی و جوان گرایی، با همت جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های معتبر بین المللی و با هدف ارائه تولیدات متکی بر علم در استان چهارمحال بختیاری آغاز به کار نمود. 

با تکیه بر همت بالای مسئولین و پرسنل، این شرکت توانسته است بیش از 300 محصول مصرفی و چندین دستگاه آزمایشگاهی را روانه بازار کرده است. محصولاتی چون محیط های کشت میکروبیولوژی، معرف ها و محلول های مربوط به تشخیص های میکروبی، لام های انگل شناسی را می‌توان از جمله محصولات مصرفی به شمار آورده و محصول های بی رقیبی چون سانتریفیوژ یخچال دار زیست رویش، کولینگ باکس های زیست رویش، پمپ پریستالتیک زیست رویش، درب بند دستی، درب بند پنوماتیک، میکروفیوژ زیست رویش و محصول بی نظیر لوپ گردان میکروبیولوژی را می‌توان به عنوان شاخص ترین محصولات دستگاهی این واحد تولیدی به شمار آورد.