مشخصات محصول:
مک کانکی آگار برای جداسازی باکتریهای رودهای (گوارشی) گرم منفی و تمایز باکتریهای گرم منفی تخمیری و غیر تخمیری لاکتوز استفاده میشود. هضم پانکراس ژلاتین و پپتونها (گوشت و کازئین) مواد مغذی ضروری، ویتامینها و عوامل نیتروژنی مورد نیاز برای رشد میکروارگانیسمها را فراهم میکند.
لاکتوز مونوهیدرات منبع قابل تخمیر کربوهیدرات است. عمل انتخابی این محیط به کریستال ویولت و نمکهای صفراوی آن نسبت داده میشود که برای اکثر گونههای باکتریهای گرم مثبت نقش مهار کننده دارد. کلرید سدیم تعادل اسمزی را در محیط حفظ میکند. نوترال رد (Neutral red)یک نشانگر PH است که در pH کمتر از ۶٫۸ قرمز میشود و در هر pH بیشتر از ۶٫۸، بیرنگ است. آگار عامل انسجام است.
موارد استفاده از مک کانکی آگار
- مک کانکی آگار برای جداسازی باکتریهای رودهای گرم منفی استفاده میشود.
- در تمایز باکتریهای گرم منفی تخمیری و غیر تخمیری لاکتوز استفاده میشود.
- برای جداسازی کلیفرمها و پاتوژنهای رودهای (گوارشی) موجود در آب، محصولات لبنی و نمونههای بیولوژیکی استفاده میشود.
شرکت تعاونی دانش بنیان زیست رویش در سال 1391 با تکیه بر دو اصل علم گرایی و جوان گرایی، با همت جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های معتبر بین المللی و با هدف ارائه تولیدات متکی بر علم در استان چهارمحال بختیاری آغاز به کار نمود.
با تکیه بر همت بالای مسئولین و پرسنل، این شرکت توانسته است بیش از 300 محصول مصرفی و چندین دستگاه آزمایشگاهی را روانه بازار کرده است. محصولاتی چون محیط های کشت میکروبیولوژی، معرف ها و محلول های مربوط به تشخیص های میکروبی، لام های انگل شناسی را میتوان از جمله محصولات مصرفی به شمار آورده و محصول های بی رقیبی چون سانتریفیوژ یخچال دار زیست رویش، کولینگ باکس های زیست رویش، پمپ پریستالتیک زیست رویش، درب بند دستی، درب بند پنوماتیک، میکروفیوژ زیست رویش و محصول بی نظیر لوپ گردان میکروبیولوژی را میتوان به عنوان شاخص ترین محصولات دستگاهی این واحد تولیدی به شمار آورد.