مشخصات محصول:

محیط کشت اگار ائوزین متیلن بلو  یا محیط کشت EMB AGAR برای اولین بار توسط شخصی به نام هولت-هریس و تیگ در سال 1916 تولید و ساخته  و مورد استفاده قرار گرفت . آنها از محیط کشت EMB برای تمیز دادن بین کلنی های میکروب های تخمیر لاکتوز و غیر تخمیر استفاده کردند. در همان محیط کشت اگار ائوزین متیلن بلو ساکارز نیز نیز وجود داشت که هدف از آن ایجاد تمایز بین فرم ها وجود داشته بین کلنی های تخمیر کننده لاکتوز یا  سیاه بود  به عبارت دیگر می تواند گفت مراکز سیاه دارای حاشیه بیرونی شفاف و بی رنگ بودند  در حالی که غیر تخمیر کننده های لاکتوز یا ساکارز بی رنگ بودند.در سال 1918 لوین یک  محیط کشت آگار EMB را توصیف کرد که بین انواع مدفوع و غیر مدفوع گروه آئروژنهای کلی تفاوت ایجاد می کرد. همچنین بین سالمونلا و سایر تخمیر کننده های لاکتوز  نیز در حالت کلی فرم ها تفاوت قائل شد.امروزه آگار Bacto EMB ترکیبی از آگار EMB است که توسط هولت-هریس و تیگ و لوین توصیف شده است. محیط کشت EMB AGAR حاوی لاکتوز و ساکارز است ، همچنین حاوی باکتو پپتون و فسفات است .

لازم است بدانید که محیط کشت EMB حاوی پپتون ، لاکتوز ، ساکارز و رنگهای ائوزین Y و متیلن بلو باشد پس این محیط می تواند جزء محیط کشت های انتخابی- افتراقی مورد استفاده قرار بگیرد. محیط کشت اگار ائوزین متیلن بلو برای باکتریهای گرم منفی انتخاب می شود. رنگ متیلن بلو در محیط از رشد باکتریهای گرم مثبت جلوگیری می کند. مقدار کمی از این رنگ به طور موثری از رشد اکثر باکتریهای گرم مثبت جلوگیری می کند . ائوزین رنگی است که به تغییرات PH واکنش نشان می دهد و از حالت بی رنگ به سیاه در شرایط اسیدی تبدیل می شود. محیط کشت EMB آگار به عنوان منابع انرژی حاوی لاکتوز و ساکارز است اما گلوکز نیست. قندهای موجود در محیط بسترهای قابل تخمیر هستند و رشد برخی را ترغیب می کنند.

 

نظرات دوستان