مشخصات محصول:

محیط کشت لاکتوز براث یک محیط خشک شده است که برای تشخیص سالمونلا و کلیفرم ها در آب، غذا، لبنیات و محصولات دارویی طراحی شده است.

محیط کشت لاکتوز براث (Lactose Broth) که با عنوان محیط لوریا (Luria) نیز شناخته می‏ شود محیطی انتخابی و افتراقی است که برای جداسازی باکتری‏ های کلیفرم و سالمونلا از مواد غذایی، محصولات لبنی و آب استفاده می‏شود. محیط کشت لاکتوز براث برای تشخیص نمونه ‏های بالینی در انسان کاربرد ندارد. حضور نمک‏ های صفراوی، کریستال ویوله و رنگ به این محیط کشت خاصیت انتخابی بودن می‏ بخشد. محیط کشت لاکتوز براث حاوی هضم آنزیمی ژلاتین، عصاره گوشت (گاو) و لاکتوز است. عصاره و پپتون برای رشد باکتری‏ ها ضروری است و منبع آمینواسیدها و پروتئین ‏ها هستند.

لاکتوز به عنوان منبع کربوهیدرات انرژی را تامین می ‏کند. پودر این محیط کشت کرم تا نارنجی است و رنگ محیط کشت آماده شده کهربایی و شفاف و بدون رسوب است. جهت آماده‏ سازی ۱۳ گرم از محیط کشت  را در یک لیتر آب خالص حل کرده و کاملا مخلوط کنید و سپس محلول را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۲۱ درجه اتوکلاو کنید. پیش تغلیظ در محیط کشت لاکتوز براث سبب ترمیم آسیب‏ های سلولی، رقیق ‏سازی سموم و مواد بازدارنده می‏ شود و مزایای تغذیه ‏ای، امکان رشد بیشتری برای سالمونلا نسبت به سایر باکتری‏ ها فراهم می‏ کند. اسیدیته این محیط برابر با ۹/۶ می‏ باشد.

نظرات دوستان