مشخصات محصول:
محیط کشت Lactobacillus MRS broth که مخفف آن محیط کشت MRS Broth می باشد محیط کشت MRS Broth یکی از انواع مختلف محیط کشت های است که دارای فرمول وساختار متفاوتی از سایر محیط کشت ها می باشد و ازآن برای آزمایش در یک محیط مورد استفاده قرار می گیرد.
محیط کشت Lactobacilli MRS که در اصل در سال 1960 توسط de Man و Rogosa ، Sharpe تولید شد بر اساس فرمولاسیون خود با کمی تغییر است.محیط کشت MRS حاوی منابع کربن ، نیتروژن و ویتامین ها برای حمایت از رشد لاکتوباسیل ها و موجودات دیگر است. پروتئین پپتون و عصاره گاو ترکیبات ازته و کربن را فراهم می کند. عصاره مخمر ویتامین B کمپلکس را تأمین می کند و دکستروز به عنوان یک کربوهیدرات و منبع انرژی عمل می کند. Polysorbate 80 یک سورفاکتانت است جذب مواد مغذی توسط لاکتوباسیل ها را تسهیل می کند و اسیدهای چرب مورد نیاز برای متابولیسم لاکتوباسیل ها را تأمین می کند. این یک ماده انتخابی است که از استات سدیم و سیترات آمونیوم برای جلوگیری از رشد بیش از حد موجودات زنده استفاده می کند. استات سدیم رشد بسیاری از باکتری های رقیب را سرکوب می کند اگرچه برخی لاکتوباسیل های دیگر مانند Leuconostoc و Pediococcus ممکن است رشد کنند. سیترات آمونیوم باعث مهار استرپتوکوک ها ، کپک ها و بسیاری دیگر از میکروارگانیسم ها می شود. سولفات منیزیم و سولفات منگنز یونهای مورد استفاده در متابولیسم را فراهم می کنند. رشد نتیجه مثبتی تلقی می شود. ممکن است یک لوله دورهمی برای تمایز گونه های لاکتوباسیلوس از گونه های Leuconostoc اضافه شود.
کاربرد محیط MRS
- محیط کشت MRS Broth واسطه ای برای کشت و شمارش گونه های Lactobacillus است.
- این ماده از رشد سرشار همه لاکتوباسیل ها از حفره دهان ، محصولات لبنی ، غذاها ، مدفوع و سایر منابع پشتیبانی می کند.
- برای تعیین اینکه آیا ارگانیسم هنگام تخمیر گلوکز گاز ایجاد می کند استفاده می شود.
- برخی از گونه های Lactobacillus و Leuconostoc گاز تولید کنید