مشخصات محصول:
محیط کشت DG18 آگار لیوفیلکم یا پایه آگار دی کلران گلیسرول DG-18 برای جداسازی انتخابی و شمارش مخمرها و کپکها از غذاها در محیط آزمایشگاهی استفاده میشود. این محیط کشت برای استفاده در تشخیص بیماری یا سایر شرایط در انسان در نظر گرفته نشده است. این محیط همچنین حاوی عامل ضد قارچی دی کلوران است که انتشار قارچهای مخاطی را محدود میکند و اندازه کلنی سایر جنسها را محدود میکند و شمارش کلنیها را آسانتر میکند. گزینش پذیری اضافی در برابر رشد باکتری با ترکیب آنتی بیوتیک کلرامفنیکل پایدار در برابر حرارت به دست میآید. گلوکز به عنوان منبع کربوهیدرات قابل تخمیر گنجانده شده است، با هضم آنزیمی کازئین، ویتامینهای ضروری، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، نیتروژن و کربن را فراهم میکند.
کاربرد DG18 آگار
محیط کشت DG-18 آگار لیوفیلکم برای شمارش مخمرهای اسموفیل و کپکهای خشک دوست در مواد غذایی یا محصولات خوراک دام با فعالیت آبی کمتر یا مساوی 0.95 به کار میرود. این گروه شامل غذاهایی مانند میوههای خشک، مربا، کیک، گوشت خشک، ماهی شور، غلات، غلات، آرد، آجیل، ادویه جات ترشی جات، چاشنیها و برخی از خوراک حیوانات است. محیط کشت مورد نظر برای بررسی محصولات دهیدراته با فعالیت آبی بیشتر از 0.95 مناسب نیست. کاهش فعالیت آب در این محیط با افزودن گلیسرول تقریباً 18% به دست میآید و این بسیار مهم است، زیرا بسیاری از مخمرها و کپکها به فعالیت آبی کم برای افزایش رشد و توسعه کلنی نیاز دارند. محیط کشت DG18 آگار لیوفیلکم بر اساس فرمول توصیف شده توسط Hocking و Pitt1 است و برای شمارش و جداسازی کپکهای خشک دوست از غذاهای خشک و نیمه خشک توصیه میشود.
نحوه آماده سازی محیط کشت DG18 آگار لیوفیلکم
15.75 گرم محیط کشت را در 500 میلیلیتر آب مقطر اضافه کنید و حرارت دهید تا کاملاً حل شود. 110 گرم در هر 500 میلیلیتر گلیسرول اضافه نمایید. طبق دستورالعمل، یک ویال SR0078E در هر محیط 500 میلیلیتری یا یک ویال SR0078H در هر محیط 2 لیتری را دوباره بسازید. محتویات ویال را به پایه آگار DG18 اضافه کنید. آن را با اتوکلاو در دمای 121 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه استریل نمایید. محیط را تا دمای 50 درجه سانتی گراد خنک کرده، خوب مخلوط کنید و در ظروف پتری استریل بریزید.