مشخصات محصول:

محیط کشت برلیانت گرین آگار( BPLS) لیوفیلکم حاوی لاکتوز است و هنگامی که به اسید تجزیه شود، به دلیل تغییرات pH، نشانگر فنول رنگ زرد در می آید. این شناساگر در محدوده قلیایی به رنگ قرمز دیده می­شود. رشد فلور میکروبی گرم مثبت، سالمونلا تایفی (Salmonella typhi) و شیگلا (Shigella) به وسیله سبز درخشان (brilliant green) محدود می شود. سالمونلا قابلیت تخمیر شدن به لاکتوز و ساکاروز را ندارد. بنابراین در مقایسه با آگار BPL، ساکارز موجود در محیط می تواند میکروارگانیسم های لاکتوز-مثبت یا لاکتوز-منفی و ساکاروز مثبت را شناسایی کند. این محصول باید به دور از نور و در دمای 15 الی 25 درجه سانتی گراد نگه داری شود. پس از اولین استفاده، باید درب محصول کاملا بسته و در محیط خشک قرار داده شود.

ویژگی های محیط کشت برلیانت گرین آگار BPLS

  • کلنی های صورتی رنگ با هاله قرمز معرف لاکتوز منفی
  • کلنی های زرد-سبز معرف لاکتوز مثبت
  • حساس به نور و حرارت

کاربردهای محیط کشت برلیانت گرین آگار BPLS

  • جداسازی سالمونلا و شیگلا
  • رشد میکروارگانیسم های لاکتوز مثبت
نظرات دوستان