خرید پودر دکستروز در آزمایشگاه ها برای انجام آزمایشات مختلفی مثل GTT و GCT (تست تحمل گلوکز ) استفاده می شود. این پودر ها در ساشه های 55 گرمی و بطری 82.5 گرمی هم به صورت طعم دار و هم به صورت بی طعم در دسترس می باشد تا آزمایشات نام برده انجام شود.

برای انجام این آزمایشات لازم است مایع حاصل از این پودر را در حالت سکون و بدون حرکت در مدت زمان ده دقیقه مصرف کرده و در نهایت تست تحمل گلوکز انجام شود.

اگر هنگام استفاده از این پودر با چشم ما برخورد کرد سریعا چشم را با آب سرد بشویید. این پودر باید در جای خشک و خنک در دمای 8 تا 30 درجه سانتی گراد نگه داری شود.

کاربرد پودر گلوکز در صنعت:

از این پودر در صنایع مختلفی مانند قنادی ، تولید نان ، قند و انواع نوشیدنی استفاده کرد.

اگرچه کاربرد اصلی این پودر به دلیل طعم شیرین آن می باشد اما کارکرد بسیار دیگری در فرآوری مواد غذایی دارد که به شرح زیر می باشد :

1 – ممانعت از تشکیل کریستال در انواع محصولات غذایی
2 – ایجاد احساس دهانی مطلوب
3 – ایجاد براقیت و شفافیت در مصول نهایی
4 – افزایش یکنواختی و نرمی بافت در انواع محصولات بیکری
5 – افزایش مدت زمان نگه داری
6 – قوام دهنده و بافت دهنده
7 – ایجاد رنگ طلایی در محصولات پخت

نظرات دوستان