محیط کشت جیولیتی کانتونی براث کد110675

تعریف محیط کشت جیولیتی کانتونی براث کد110675 (Joulton’s Kanamycin Agar) یک محیط کشت انتخابی است که برای جدا سازی و شناسایی باکتری‌های گرم منفی از خانواده Enterobacteriaceae به کمک آنتی‌بیوتیک کانامایسین (Kanamycin) استفاده می‌شود. این محیط به طور خاص برای شناسایی سویه‌های باکتریایی که در برابر آنتی‌بیوتیک کانامایسین مقاوم هستند، مناسب است. محی ط کشت جیولیتی کانتونی کد110675

ماده محیط کشت جیولیتی کانتونی یک محیط کشت متداول در آزمایشگاه‌های علمی و تحقیقاتی است که برای کشت و کشت میکروارگانیسم‌ها و سلول‌های سلولی استفاده می‌شود. این محیط کشت از ترکیبی از مواد غذایی، نمک‌ها، نشاسته و ترکیبات آگار آماده می‌شود.

محیط کشت جیولیتی کانتونی برای فراهم کردن شرایط مناسب برای رشد و تکثیر میکروارگانیسم‌ها طراحی شده است. این محیط کشت معمولاً با پوشش نازکی از آگار درون لوله‌های آزمایشی یا پتری دیش‌ها قرار می‌گیرد تا به میکروب‌ها امکان رشد و تکثیر بدهد. با استفاده از این محیط کشت، محققان می‌توانند به بررسی و تحلیل رفتار، رشد و ویژگی‌های مختلف میکروارگانیسم‌ها پرداخته و آزمایشات متنوعی را انجام دهند.

تعریف محیط کشت جیولیتی کانتونی براث کد110675

محیط کشت جیولیتی کانتونی یک نوع محیط کشت است که معمولاً برای رشد و کشت میکروارگانیسم‌ها، سلول‌ها و بافت‌های سلولی در آزمایشگاه‌های علمی و تحقیقاتی استفاده می‌شود. این محیط کشت از ترکیباتی مانند مواد غذایی، نمک‌ها، نشاسته، آگار و سایر ترکیبات شیمیایی تشکیل شده است که به میکروارگانیسم‌ها و سلول‌ها شرایط مناسب برای رشد، تکثیر و توسعه فراهم می‌کند.

محیط کشت جیولیتی کانتونی به عنوان یک ابزار اساسی در زمینه‌های زیست شناسی، بیوشیمی، میکروبیولوژی و دیگر حوزه‌های تحقیقاتی برای انجام آزمایشات مختلف، مطالعات سلولی و مولکولی، و بررسی ویژگی‌های میکروارگانیسم‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نظرات دوستان