توضیحات
پودر آگارز Low EEO

خصوصیات پودر آگارز :

از پلی ساکارید جلبک های دریای تهیه میشود.
درون کاست افقی شکل میگیرد.
برای استفاده، ایمن است.
قادر به جداسازی مولکول های بزرگ است.
ایده آل برای جداسازی DNA است.
دارای منافذ بزرگ است.
ساختار ساده ای دارد.
آگارز یک پلی ساکارید است که از آگار یا جلبک های دریایی حاوی آگار (sea kelp) جدا و خالص سازی می شود. از نظر ساختاری ، یک پلیمر طبیعی بوده که از واحدهای متناوب β-D-galactoseو 3,6-anhydro-L-galactose تشکیل شده است. پلیمر خطی آگارز زنجیره‌هایی را تشکیل می‌دهد که انعطاف‌پذیر هستند و بسته به مقدار آگارز مورد استفاده ، شبکه‌ای از کانال‌هایی با قطرهای 50 نانومتر تا 200 نانومتر را تشکیل می‌دهند. پلیمر آگارز حاوی گروه های باردار ، به ویژه پیروات و سولفات است. این گروه‌های دارای بار منفی می‌توانند حرکت مولکول‌های DNA را در فرآیندی به نام electroendosmosis (EEO) کند کنند و بنابراین آگارز low EEOمعمولاً جهت استفاده در الکتروفورز ژل آگارز اسیدهای نوکلئیک ترجیح داده می‌شود.

آگارز LE (low electroendosmosis) برای الکتروفورز تحلیلی و آماده سازی اسیدهای نوکلئیک در ژل آگارز استاندارد مناسب است. محدوده اندازه مناسب جداسازی اسید نوکلئیک با آگارز LE بین 15-0.2 kbp بسته به غلظت آگارز LE اعمال شده است.

آگارز غیر سمی بوده و کاربردهای متفاوتی دارد مانند الکتروفورز اسید نوکلئیک (Nucleic acid electrophoresis) ، تکنیک های ایمونودیفیوژن (Immunodiffusion techniques) ، صفحات ژل (Gel plates) ، یا پوشش برای سلول ها در کشت بافت ، محیط کشت سلولی (Cell culture media) ، کروماتوگرافی ژل (Gel chromatography) ، Affinity chromatography و کروماتوگرافی تبادل یونی (Ion-exchange chromatography).

الکتروفورز ژل آگارز یک روش معمول آزمایشگاهی ، جهت جداسازی مولکول های بیولوژیکی بر اساس اندازه آن ها می باشد ، به عنوان مثال در جداسازی مولکول های DNA کاربرد دارد.

نظرات دوستان