مشخصات محصول:

محیط کشت میت اکسترکت که به نام محیط کشت عصاره گوشت – Meat extract نیز شناخته می شود، مناسب کشت باکتری ای کلای و استافیلوکوکوس اورئوس می باشد. عصاره گوشت از بخش­ هایی از بافت حیوانی که فاقد چربی، تاندون و رباط است تهیه می­ شود. این عصاره تحت پروتئولیز ضعیفی با پانکراتین قرار گرفته است که خواص ویژه ای به آن میدهد عصاره گوشت معمولا در مقادیری حدود ۱ – ۰/۳ % در محیط کشت استفاده می­ شود. عصاره گوشت به ­طور ویژه برای کشت باکتری­ های لاکتیک اسید مناسب است. ماده مصرفی محیط کشت میت اکسترکت – Meat extract به عنوان یک سوبسترای مغذی استفاده می شود. این ماده همچنین مطابق با استاندارد USP از عصاره گوشت گاو گرفته شده است. این ماده از بافت های خاص حیوانی گرفته می شود که در آن هیچ گونه چربی وجود ندارد و قبل از عصاره گیری توسط یک پانکراتین ضعیف هضم شده است. در محیط های کشت، معمولا ماده مصرفی (Meat extract (dried در غلظت ۰٫۳ تا ۱٫۰%  استفاده می شود.این ماده همچنین برای لاکتیک اسید باکتری ها نیز مناسب می باشد.

کنترل کیفی محیط کشت عصاره گوشت

  • ظاهر پودر: بژ روشن تا تیره، پودری و یکنواخت
  • ظاهر در ترکیب محیط ۲%: کهربایی تیره و شفاف، فاقد رسوبات یا حاوی مقدار بسیار کمی رسوب
  • مقدار pH محلول ۲%: ۷ – ۶
  • نتیجه کشت باکتری پس از گرماگذاری در دمای ۲ ± ۳۵ درجه سانتی­گراد به مدت ۲۴ – ۱۸ ساعت
  • نیترات(NO2) : Absent
  • مقدار ماده از دست رفته هنگام خشک کردن (۱۰۵ درجه سانتی گراد): کم تر از ۶٫۰ %
  • خاکستر سولفات (۸۰۰ درجه سانتی گراد): کم تر از ۱۸٫۰%
  • آمینو- نیتروژن : ۳٫۵ تا ۴٫۵ %
  • نیتروژن: ۱۱٫۵ تا ۱۲٫۵ %

سوش مناسب محیط کشت عصاره گوشت

  • Escherichia coli
  • Staphylococcus aureus
نظرات دوستان