مشخصات محصول:

محیط کشت Bile Esculin Agar یا بایل اسکولین آگار یک محیط کشت مناسب برای تمایز و تشخیص انتروکوک‌ها و باکتری‌های گروه استرپتوکوکوس بوویس از سایر استرپتوکوک‌ها است. در اصل توسط سوان برای جداسازی و شناسایی استرپتوکوک‌های گروه D از غذا ابداع شد. این محیط از توانایی انتروکوک‌ها و استرپتوکوک‌های گروه D برای هیدرولیز اسکولین استفاده کرده تا اسکولتین و دکستروز در اثر هیدرولیز اسکولین تولید شود. اسکولتین با سیترات فریک رسوبی به رنگ قهوه‌ای متمایل به سیاه در اطراف ایجاد می‌کند. مشاهده این رسوب به عنوان یک شاخص موثر برای اثبات حضور آنها است. نمک‌های صفراوی موجود در محیط، انتروکوک‌ها را مهار نمی‌کنند و آن را به یک آزمایش احتمالی قابل اعتماد برای شناسایی آن‌ها تبدیل می‌کنند. رنگ قهوه‌ای اطراف کلنی‌ها معمولا پس از 18 تا 24 ساعت انکوباسیون در دمای حدود 35 درجه سلسیوس رخ می‌دهد.

در ابتدا از این تست برای شناسایی انتروکوک استفاده شد، اما کاربرد آن به استرپتوکوک های گروه D گسترش یافت. این محیط بسیار مغذی است و حاوی منابع کربنی مانند پپتون، مواد مغذی ضروری رشد و ویتامین‌ها است. افزودن صفرا باعث مهار اکثر باکتری‌های همراه، شده و بر گزینش پذیری آن تاکید می‌کند. اگرچه محیط Bile Esculin Agar بسیار کاربردی برای تمایز انتروکوک‌ها و استرپتوکوک‌های گروه D است، آزمایش‌های دیگری مانند salt tolerance برای یک فرآیند شناسایی جامع توصیه می‌شود.

علاوه بر این، این محیط، مطابق با استانداردهای ISO، به عنوان یک محیط مناسب برای مطالعات تخمیر اسکولین توسط یرسینیا کاربرد دارد. سویه‌های بیماری زا یرسینیا انتروکولیتیکا، اسکولین منفی هستند و این آزمایش امکان تمایز آنها را فراهم می‌نماید. می‌توان ارگانیسم‌هایی با هیدرولیز اسکولین مثبت با تشکیل یک کلنی قهوه ای تیره یا سیاه را شناسایی کرد. در زمینه تجزیه و تحلیل محیطی، وجود انتروکوک‌های روده، که نشان‌دهنده آلودگی مدفوع است، توسط این محیط انجام می‌شود، به‌ویژه زمانی که باکتری‌های کلیفرم به دلیل آلودگی قبلی دیگر زنده نیستند.

ویژگی‌های محیط کشت بایل اسکولین آگار کندا

  • عرضه شده به صورت پودری
  • یک محیط کشت افتراقی
  • سایر ویژگی‌ها به همراه مواد موجود در محیط در کاتالوگ محصول قابل مشاهده است.

کاربردهای محیط کشت بایل اسکولین آگار کندا

  • تمایز انتروکوک‌ها و باکتری‌های گروه استرپتوکوکوس بوویس از سایر استرپتوکوک‌ها
  • برای جداسازی و شناسایی احتمالی استرپتوکوک گروه D از مواد غذایی و محصولات دارویی و نمونه‌های بالینی
  • برای تشخیص انتروباکتریاسه، کلبسیلا، انتروباکتر، سراشیا از سایر گونه‌های انتروباکتریاسه بر اساس هیدرولیز اسکولین
  • برای تشخیص و تمایز سویه‌های بیماری زا یرسینیا انتروکولیتیکا
نظرات دوستان