مشخصات محصول:
محیط کشت کلیگر آیرون آگار(KIA)برای شناسایی باکتری هایی که توانایی تخمیر قندها را دارند مناسب است. باکتری با تخمیر قندهایی مثل گلوکز محیطی اسیدی ایجاد کرده که شناساگر فنل قرمز، با تغییر رنگ از قرمز به زرد محیط اسیدی را نشان می دهد. اگر در محیط قندی وجود نداشته باشد باکتری های هوازی از پپتون استفاده کرده و انرژی شان را تامین می کنند. این حرکت باعث قلیایی شدن محیط و قرمز شدن آن می شود.
ویژگی های محیط کشت کلیگر آیرون آگار بایولایف:
- محیط کشت تمایزی
- شناسایی بر پایه تخمیر قند و تولید هیدروژن سولفید
- نگه داری در محیط خشک و خنک
- حساس به نور خورشید
کاربرد محیط کشت کلیگر آیرون آگار بایولایف:
- بررسی توانایی باکتری در تخمیر قند گلوکز و لاکتوز
- تشخیص توانایی تولید گاز هیدروژن سولفید
نظرات دوستان