مشخصات محصول:

اکثر باکتری‌ها توانایی تخمیر کربوهیدرات ها، به ویژه قندها را دارند. معمولاً هر باکتری فقط می تواند برخی از قندها را تخمیر کند. بنابراین، قندهایی که یک باکتری می تواند آنها را تخمیر کند و قندهایی که نمی تواند از ویژگی های آن باکتری است و بنابراین معیار مهمی برای شناسایی آن است. آگار سه قند آهن (Triple Sugar Iron: TSI) یک محیط کشت است که به دلیل توانایی آن در آزمایش توانایی یک میکروارگانیسم در تخمیر قندها و تولید سولفید هیدروژن، این گونه نامگذاری شده است

کاربرد محیط کشت TSI:

  • تخمیر گلوکز
  • تخمیر لاکتوز (قند شیر)
  • تولید گاز کربن دی اکسید (CO2)
  • تولید گاز هیدروژن دی سولفید (H2S)

 

نظرات دوستان