مشخصات محصول:
محیط EC براث (E.Coli Broth) یا محیط کشت اشریشیا کلی براث یک محیط مایع و انتخابی است؛ که برای تمایز کلی فرم مدفوع و تشخیص انتخابی باکتری های کلی فرم (در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد) و اشرشیاکلی (۴۴.۵ تا ۴۵.۵ درجه سانتی گراد) در آب و فاضلاب، مواد غذایی و سایر مواد بهداشتی مطابق با استاندارد ISO 7251 بکار می رود. محیط EC براث توسط هاجنا و پِری طراحی شده است.
توصیه شده توسط انجمن بهداشت عمومی آمریکا APHA و AOAC است. EC Broth برای استفاده در تشخیص بیماری یا سایر شرایط در انسان طراحی نشده است.
اشریشیا کلی یک میکرو ارگانیسم گرم منفی است؛ که احتمال دارد در نمونه های آب و غذا وجود داشته باشد. مصرف اشرشیاکلی الزاماٌ اثرات منفی بر سلامتی ندارد. اما برخی از سویه ها سبب بیماری اسهال می شوند.
همچنین میتوانند منجر به انواع جدی تری از بیماری شوند. وجودE. coli در آب به عنوان شاخص مشخصی از آلودگی مدفوع در نظر گرفته می شود ، اما عدم روش های شناسایی سریع به این معنی است که از گروه غیر اختصاصی – کلی فرم مدفوع نیز به عنوان شاخص چنین آلودگی بکار می رود.
در نتیجه، تمایز بین کلی فرم های منشأ مدفوع و سایر موارد اهمییت دارد. محیط کشت اشریشیا کلی براث برای شمارش احتمالی E. coli در شیر و فرآورده های شیر با استفاده از تکنیک MPN مناسب است.
ترکیبات محیط کشت E.Coli Broth :
- تریپتون
- لاکتوز
- نمک های صفراوی
- دی پتاسیم فسفات
- مونوپتاسیم فسفات
- سدیم کلرید
این محیط حاوی پپتون به عنوان منبع مواد مغذی است. لاکتوز کربوهیدرات قابل فرمنته شدن را برای رشد کولیفرم ها تامین می کند.
وجود نمک های صفراوی مانع از رشد باکتری های گرم مثبت بخصوص اسپور، باسیل ها و استرپتوکوک های مدفوع می شوند، اما رشدای کلای و کلی فرم ها را امکان پذیر می کند.
همچنین این محیط حاوی یک سیستم بافری فسفات پتاسیم قوی می باشد که باعث کنترل pH در حضور فعالیت تخمیری قابل توجه است.
سدیم کلرید هم تعادل اسمزی محیط را حفظ می کند. تولید گاز حاصل از تخمیر لاکتوز با استفاده از لولههای معکوس دورهام نشان داده می شود.