مشخصات محصول:
کلیگلر آیرون آگار برای تشخیص تخمیر کربوهیدرات استفاده میشود. واکنشهای KIA به شامل بودن یا نبودن یک باکتری خاص در خانواده باکتریهای انتروباکتریاسه (Enterobacteriaceae) کمک میکند. اگر یک ارگانیسم نتواند گلوکز را تخمیر کند، در KIA، واکنش قلیا در سطح – قلیا در عمق (Alkaline slant-Alkaline butt) (بدون تغییر) مشاهده میشود. این واکنش به تنهایی برای حذف یک باکتری از خانواده انتروباکتریاسه کافی است. KIA همچنین برای شناسایی احتمالی سالمونلا شیگلا (Salmonella Shigella) و سایر اعضای خانواده انتروباکتریاسه استفاده میشود.
ترکیب KIA با ترکیب تریپل شوگرآیرون آگار (Triple Sugar Iron Agar (TSI))) یکسان است با این تفاوت که 10 گرم ساکارز به TSI اضافه میشود.