مشخصات محصول:
محیط کشت اورنج سرم براث (OSB) کیولب برای پرورش و شمارش میکروارگانیسم های مرتبط با فساد مرکبات به کار گرفته می شود؛ میکروارگانیسم های مانند کشت لاکتوباسیل و سایر ارگانیسم های اسیدی و قارچ های بیماری زا.
- میوه ها به طور کلی اسیدی هستند و مقادیر pH آنها تقریبا 2.4 برای آبلیمو تا 4.2 برای آب گوجه فرنگی می باشد.
- این مقدار pH کم در این مواد غذایی باعث انتخابی شدن محیط برای مخمر، کپک ها و چند گروه از باکتری های اسیدی می شود.
- میکروارگانیسم بزرگترین اهمیت در آب مرکبات باکتری های اسید لاکتیک و در درجه اول گونه های لاکتوباسیلوس و لکونوستوک، مخمر را دارند.
- بیشترین فساد میکروبی آب میوه ها و مرکبات به دلیل میکروب های اسیدی مانند باکتری های اسید لاکتیک است.
- محیط کشت اورنج سرم براث برای کشت لاکتوباسیل و سایر میکروارگانیسم های اسیدی توصیه می شود.
نظرات دوستان