مشخصات محصول:
محیط کشت (Triple sugar iron agar (TSI، حاوی سه قند ساکارز، لاکتوز، گلوکز و سولفات آهن است. مقدار گلوکز در محیط کشت TSI جامد بسیار کمتر از لاکتوز و ساکارز است. در صورت تخمیر هر کدام از قندها، محیط اسیدی شده و شناساگر فنل قرمز موجود در محیط باعث تغییر رنگ محیط از قرمز به زرد می شود. در شرایطی که قند موجود در محیط تمام شود باکتری های هوازی شروع به مصرف پپتید می کنند و محیط قلیایی ایجاد می شود و دوباره رنگ محیط به زرد بر می گردد. در محیط کشت TSI می توان تولید گاز هیدروژن سولفید و یا سایر گاز ها را نیز بررسی کرد. در صورت تولید گاز هیدروژن سولفید، حباب هایی در محیط دیده می شود و باعث سیاه شدن محیط کشت می شود.
ویژگی های محیط کشت TSI کیولب
- محیط کشت افتراقی
- غلظت 10 برابری ساکارز و لاکتوز نسبت به گلوکز
- تغییر رنگ محیط به زرد در صورت تخمیر قند
کاربردهای محیط کشت TSI کیولب
- تشخیص تخمیر لاکتوز
- تشخیص تولید گاز
- تشخیص گونه های باکتریاسه و سایر باکتری ها