مشخصات محصول:
محیط کشت سابرو دکستروز آگار محیطی غیر انتخابی برای جداسازی قارچ ها، مخمرها، باکتری های رشته ای و درماتوفیت ها است . از این محیط برای تعیین آلودگی میکروبی در مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی، نمونه های بالینی و تشخیص عفونت های قارچی استفاده می شود. اسیدیته این محیط جهت افزایش رشد قارچ ها و جلوگیری از رشد باکتری ها در ۵.۶ تنظیم می شود. محیط کشت سابرود دکستروز حاوی هضم آنزیمی کازئین و بافت های حیوانی است. دکستروز یک کربوهیدرات قابل تخمیر می باشد و منبع کربن و انرژی و آگار عامل جامد کننده است. غلظت بالای دکستروز و PH اسیدی محیط امکان انتخاب و گزینش قارچ ها را فراهم می کند.
آماده سازی محیط کشت SDA
برای آماده سازی این محیط کشت ۵۶ گرم از پودر آن را در یک لیتر آب مقطر حل کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس نمونه را با تکان دادن های متناوب حرارت داده و بجوشانید تا کاملا حل شود و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۲۱ درجه سانتیگراد اتوکلاو کنید. اگر نمونه به صورت مایع باشد نمونه را در حمام آب در دمای ۱۰۰ بجوشانید تا کاملا حل شود. در حین حرارت دهی در بطری را قدری شل کنید و پس از حرارت دهی در را محکم ببندید و مطمئن شوید محلول کاملا همگن است. سپس اجازه دهید محلول تا دمای ۵۰-۴۵ خنک شود و سپس آن را خوب مخلوط کنید و از تشکیل حباب و کف ممانعت کنید و نمونه را در ظروف پتری دیش توزیع کنید. در صورت وجود کاندیدا آلبکینس کلنیهای سفید تشکیل شده و در صورت وجود مخمر محیط سفید و کرمی و در صورت وجود قارچ کلنیها به صورت پرزی شکل و به رنگ های مختلف تشکیل می شود. محیط کشت اس دی ای آگار به رنگ بژ روشن و محیط آماده کهربایی رنگ و قدری کدر است. برای اطلاع از قیمت فروش یا خرید محصول از طریق اطلاعات صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.