مشخصات محصول:

 محیط کشت سابرو دکستروز آگار محیطی غیر انتخابی برای جداسازی قارچ‏ ها، مخمرها، باکتری‏ های رشته ‏ای و درماتوفیت‏ ها است . از این محیط برای تعیین آلودگی میکروبی در مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی، نمونه‏ های بالینی و تشخیص عفونت‏ های قارچی استفاده می‏ شود. اسیدیته این محیط  جهت افزایش رشد قارچ‏ ها و جلوگیری از رشد باکتری‏ ها در ۵.۶ تنظیم می‏ شود.   محیط کشت سابرود دکستروز حاوی هضم آنزیمی کازئین و بافت‏ های حیوانی است. دکستروز یک کربوهیدرات قابل تخمیر می ‏باشد و منبع کربن و انرژی و آگار عامل جامد کننده است. غلظت بالای دکستروز و PH اسیدی محیط امکان انتخاب و گزینش قارچ‏ ها را فراهم می‏ کند.

آماده سازی محیط کشت SDA

برای آماده سازی  این محیط کشت ۵۶ گرم از پودر آن را در یک لیتر آب مقطر حل کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس نمونه را با تکان دادن ‏های متناوب حرارت داده و بجوشانید تا کاملا حل شود و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۲۱ درجه سانتی‏گراد اتوکلاو کنید. اگر نمونه به صورت مایع باشد نمونه را در حمام آب در دمای ۱۰۰ بجوشانید تا کاملا حل شود. در حین حرارت‏ دهی در بطری را قدری شل کنید و پس از حرارت‏ دهی در را محکم ببندید و مطمئن شوید محلول کاملا همگن است. سپس اجازه دهید محلول تا دمای ۵۰-۴۵ خنک شود و سپس آن را خوب مخلوط کنید و از تشکیل حباب و کف ممانعت کنید و نمونه را در ظروف پتری دیش توزیع کنید. در صورت وجود کاندیدا آلبکینس کلنی‏های سفید تشکیل شده و در صورت وجود مخمر محیط سفید و کرمی و در صورت وجود قارچ کلنی‏ها به صورت پرزی شکل و به رنگ‏ های مختلف تشکیل می‏ شود. محیط کشت اس دی ای آگار به رنگ بژ روشن و محیط آماده کهربایی رنگ و قدری کدر است.   برای اطلاع از قیمت فروش یا خرید محصول از طریق اطلاعات صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.  

نظرات دوستان