خواص محصول:
مقالات مرتبط تجزیه و تحلیل / کروماتوگرافی، برنامه های کاربردی، فرهنگ سلولی، رسانه های کلاسیک و نمک، تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی،
رسانه ها، رسانه ها، برنامه ها، رسانه ها از طریق برنامه غذا و آشامیدنی، رسانه ها برای صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی، میکروب شناسی، کنترل کیفیت میکروبشناسی
کمتر ...
بسته بندی 500 گرم در بطری های پلاستیکی (1054500500)
حلالیت 20 گرم در لیتر
pH 7.0 (20 گرم در لیتر، H 2 O، 37 درجه سانتیگراد) (پس از اتوکلاو)
تراکم فله 600 کیلوگرم در متر مکعب
فرستاده شده در محیط
دمای ذخیره سازی در دمای 15 تا 25 درجه سانتیگراد نگهداری کنید
مشخصات ظاهر (روشنایی): روشن به کمی افتابی
ظاهر (رنگ): قهوه ای مایل به زرد
pH (25 درجه سانتیگراد): 6.8 - 7.2
رفتار جامد سازی (2 ساعت، 45 درجه سانتیگراد): مایع
آزمون ارتقاء رشد مطابق با استاندارد DIN EN ISO 11133.
Inoculum در محیط مرجع (Escherichia coli ATCC 8739 (WDCM 00012)):
آنزیم گوگرد در محیط مرجع (Escherichia coli ATCC 25922 (WDCM 00013)):
Inoculum در محیط مرجع (Salmonella typhimurium ATCC 14028 (WDCM 00031)):
آنزیم گوگرد در محیط مرجع (Salmonella enteritidis ATCC 13076 (WDCM 00030)):
Inoculum در محیط مرجع (Yersinia enterocolitica ATCC 9610 (WDCM 00038)):
Inoculum در محیط مرجع (Yersinia enterocolitica ATCC 23715 (WDCM 00160)):
آنزیم گوگرد در محیط مرجع (Staphylococcus aureus ATCC 25923 (WDCM 00034)):
تعداد کلنی ها (Escherichia coli ATCC 8739 (WDCM 00012)):
تعداد کلنی ها (Escherichia coli ATCC 25922 (WDCM 00013)):
تعداد کلنی ها (Salmonella typhimurium ATCC 14028 (WDCM 00031)):
تعداد کلنی ها (Salmonella enteritidis ATCC 13076 (WDCM 00030)):
تعداد کلنی ها (Yersinia enterocolitica ATCC 9610 (WDCM 00038)):
تعداد کلنی ها (Yersinia enterocolitica ATCC 23715 (WDCM 00160)):
تعداد کلنی ها (استافیلوکوک اورئوس ATCC 25923 (WDCM 00034)):
بازیابی بر روی محیط آزمایش (Escherichia coli ATCC 8739 (WDCM 00012)): ≥ 70٪
بازیابی بر روی محیط آزمایش (Escherichia coli ATCC 25922 (WDCM 00013)): ≥ 70٪
بازیابی بر روی محیط آزمایش (Salmonella typhimurium ATCC 14028 (WDCM 00031)): ≥ 70٪
بازیابی بر روی محیط آزمایش (Salmonella enteritidis ATCC 13076 (WDCM 00030)): ≥ 70٪
بازیابی بر روی محیط آزمایش (Yersinia enterocolitica ATCC 9610 (WDCM 00038)): ≥ 70٪
بازیابی بر روی محیط آزمایش (Yersinia enterocolitica ATCC 23715 (WDCM 00160)): ≥ 70٪
بازیابی (Staphylococcus aureus ATCC 25923 (WDCM00034)): ≥ 70٪
جوجه کشی:
2 ± 24 درجه سانتیگراد در هوای 37 ± 1 درجه سانتیگراد
Yersinia 24 ± 2 ساعت در دمای 30 ± 1 درجه سانتی گراد هوازی
میزان بازیابی 70٪ برابر با ارزش تولیدی 0.7 است.
کلونی نشان داده شده نتیجه از مجموع تعیین سه گانه است.
رسانه های مرجع: Tryptic Soy Agar