مشخصات محصول:

محیط کشت برلیانت گرین بایل (لاکتوز) براث 2٪ با نام اختصاری محیط BGBB، یک محیط کشت مناسب جهت شناسایی، غنی‌سازی انتخابی، شمارش E.coli و سایر کلیفرم‌ها در آب، پساب، شیر، لبنیات و مواد غذایی با استفاده از روش MPN است. این محیط کشت، یک آزمایش تایید کننده و اثبات کننده وجود کلیفرم‌ها پس از آزمایش‌های اولیه است. پپتون مواد مغذی ضروری را فراهم کرده و لاکتوز به عنوان کربوهیدرات قابل تخمیر بوده و تولید گاز فراهم می‌نماید. صفرای گاو و برلیانت سبزعامل مهارکننده هستند و از رشد باکتری‌های گرم مثبت مانند کلستریدیاهای تخمیرکننده لاکتوز و اکثر باکتری های گرم منفی به جز کلیفرم‌ها جلوگیری می‌کنند. جلوگیری از رشد بسیار مهم است زیرا از واکنش‌های مثبت کاذب ناشی از تخمیرکننده‌های لاکتوز بی‌هوازی مانند کلستریدیوم پرفرنجنس جلوگیری می‌کند.
گروه کلیفرم باکتری‌ها در واقع شامل باسیل‌های هوازی و اختیاری بی‌هوازی، گرم منفی و غیر اسپورساز است که در 48 ساعت در دمای 35 درجه سلسیوس، لاکتوز را تخمیر کرده و اسید و گاز تشکیل می‌دهند. اعضای Enterobacteriacae اکثریت این گروه را تشکیل داده اما ارگانیسم هایی مانند Aeromonas spp همچنین ممکن است از اعضای این گروه باشند.

آزاد شدن گاز از تخمیر لاکتوز در دمای 30 یا 37 درجه سانتیگراد، حضور کلیفرم ها را تایید کرده و نشان‌دهنده شواهد مثبت کلیفرم‌های مدفوعی است. سایر باکتری‌های کلیفرم غیر مدفوعی در این محیط رشد می‌کنند اما هیچ گازی تولید نمی‌کنند. بررسی حضور کلیفرم‌ها یک شاخص مهم برای بررسی کیفیت آب و غذا است.

می‌توان 4-متیلومبلیفریل β-D-گالاکتوپیرانوزید (MUG) را به محیط کشت برلیانت گرین بایل لاکتوز براث اضافه کرد که باعث افزایش تشخیص اشرشیاکلی می‌شود. اشریشیا کلی MUG را هیدرولیز کرده و محصول فلوروژنیک تولید می‌کند که تحت نور فرابنفش قابل‌تشخیص است. افزودن MUG علاوه بر واکنش رشد و تولید گاز، معیار دیگری را برای تعیین وجود E. coli در نمونه‌های غذایی فراهم می‌کند.

ویژگی‌ها

  • محیط کشت انتخابی
  • غیر قابل استفاده در تشخیص بیماری یا سایر شرایط در انسان
  • مواد موجود و سایر ویژگی‌ها در کاتالوگ محصول

کاربرد ها

  • برای شناسایی، جداسازی، افتراق و شمارش باکتری‌های کلیفرم
  • در جدا سازی انتخابی سالمونلا
  • برای بازیابی ارگانیسم‌های گروه کولی آئروژنیس (گروه کولی آئروژن‌ها با تشکیل سریع گاز در طی تخمیر لاکتوز شناخته می‌شوند)
  • در تجزیه و تحلیل آب، لبنیات و مواد غذایی
نظرات دوستان