مشخصات محصول:
اسید استیک به نام قدیم جوهر انگور جز ساده ترین ترکیبات آلی گروه کربوکسیلیمک اسید ها است. اسید استیک بهطور طبیعی از میوهها و برخی مواد غذایی فاسد شده از فرایند تخمیر تولید میشوند و از قدیمیترین ترکیبات شیمیایی شناخته شده توسط انسان میباشد.
ویژگی های اسید استیک
- اسید ضعیف
- طمع سرکه و ترشی دارد
- جز کربوکسیلیک اسید ها
- بدون رنگ
کاربرد های اسید استیک
- در تولید پلی اتیلن ترفتالات به کار میرود
- تولید سلولز استات
- تولید پلی وینیل استات
- در صنعت غذا، استیک اسید تحت کد افزودنی E260 به عنوان تنظیم اسیدینعت و به عنوان چاشنی استفاده میشود
برای خرید استيك اسيد (کیان کاوه آزما) و کسب اطلاعات بیشتر از رستار نیک آزما سپنتا ( آذران طب زمان ) با ما در تماس باشید . برای دیدن محصولات بیشتر از برند کیان کاوه آزما اینجا کلیک کنید .
نظرات دوستان