مشخصات محصول:
اکثر باکتریها توانایی تخمیر کربوهیدرات ها، به ویژه قندها را دارند. معمولاً هر باکتری فقط می تواند برخی از قندها را تخمیر کند. بنابراین، قندهایی که یک باکتری می تواند آنها را تخمیر کند و قندهایی که نمی تواند از ویژگی های آن باکتری است و بنابراین معیار مهمی برای شناسایی آن است. آگار سه قند آهن (Triple Sugar Iron: TSI) یک محیط کشت است که به دلیل توانایی آن در آزمایش توانایی یک میکروارگانیسم در تخمیر قندها و تولید سولفید هیدروژن، این گونه نامگذاری شده است.
- قابلیتهای محیط کشت TSI برای تمایز باکتریهای مختلف
محیط کشت TSI برای بررسی
- تخمیر گلوکز
- تخمیر لاکتوز (قند شیر)
- تولید گاز کربن دی اکسید (CO2)
- تولید گاز هیدروژن دی سولفید (H2S)
به کار میرود.
- ترکیبات تشکیل دهنده محیط کشت TSI آگار
شیره هضمی پانکراس کازئین (15 گرم بر لیتر)، لاکتوز (10 گرم بر لیتر)، ساکاروز (10 گرم بر لیتر)، سدیم کلراید (5 گرم بر لیتر)، پپتیک هضم کنندهی بافت حیوانات (5 گرم بر لیتر)، عصاره مخمر (3 گرم بر لیتر)، عصاره بیف (3 گرم بر لیتر)، دکستروز (1 گرم بر لیتر)، فریک آمونیوم سیترات (0.5 گرم بر لیتر)، سدیم تیوسولفات (0.3 گرم بر لیتر)، فنول رد (0.024 گرم بر لیتر) و آگار (12 گرم بر لیتر).
pH نهایی این محیط کشت در دمای 25 درجه سانتیگراد، برابر با 7.3±0.2 است.
Scharlau یک برند معتبر اسپانیایی است که در زمینه تولید مواد شیمیایی آزمایشگاهی، محیطهای کشت، حلالهای کروماتوگرافی، و معرفهای تحلیلی فعالیت میکند. این شرکت در شهر بارسلونا مستقر بوده و با بیش از 40 سال سابقه، یکی از تأمینکنندگان اصلی در حوزه علوم زیستی، دارویی، محیط زیست و صنایع غذایی است.
محصولات شارلو به دلیل خلوص بالا، بستهبندی ایمن، تطابق با استانداردهای بینالمللی (مانند ISO و ACS)، در بسیاری از آزمایشگاههای تحقیقاتی و صنعتی جهان مورد استفاده قرار میگیرند. این برند همچنین دارای مجموعه متنوعی از مواد شیمیایی با گریدهای مختلف از جمله تحلیلی، دارویی، و صنعتی است.