مشخصات محصول:
گزیلوز لیزین دزوکسی کولات (XLD) آگار یک محیط انتخابی و افتراقی برای جداسازی، کشت و تمایز میکروارگانیسمهای گرم منفی روده و تمایز سالمونلا و شیگلا در نمونههای بالینی یا مواد غذایی است. آگار XLD به صورت انتخابی با مهار سایر عوامل بیماریزای رودهای، رشد سالمونلا و شیگلا را افزایش میدهد و باکتریهای رودهای گرم منفی را بر اساس تخمیر گزیلوز، دکربوکسیلاسیون لیزین و تولید سولفید هیدروژن از تیوسولفات سدیم، متمایز میکند.
کاربردها:
دی اکسی کولات آگار به عنوان یک محیط افتراقی برای شمارش مستقیم کلیفرم ها در محصولات لبنی استفاده می شود. همچنین برای جداسازی پاتوژن های روده ای از سواب رکتوم، مدفوع و سایر نمونه های پاتولوژیک استفاده می شود.همانطور که بیان شد
XLD Agar یک محیط دیفرانسیل انتخابی برای جداسازی پاتوژن های روده ای گرم منفی از نمونه های مدفوع و سایر مواد بالینی است.
مخصوصاً برای جداسازی گونه های شیگلا و سالمونلا مناسب است. عملکرد XLD اگار برای تشخیص اولیه شیگلا و سالمونلا بر مبنای تخمیر زایلوز، لاکتوز و ساکارز، دکربوکسیلاسیون لیزین و تولید سولفید هیدروژن است.
در آزمایشات میکروبیولوژیکی غذاها، آب و محصولات لبنی نیز به کار گرفته میشود.
ویژگی های محیط کشت XLD آگار
- حاوی نشانگر قرمز فنل
- وجود قند زایلوز به عنوان منبع کربوهیدرات
- تغییر رنگ محیط از قرمز به زرد در حضور باکتری سالمونلا
- تشکیل کلنی های قرمز در حضور باکتری شیگلا
Scharlau یک برند معتبر اسپانیایی است که در زمینه تولید مواد شیمیایی آزمایشگاهی، محیطهای کشت، حلالهای کروماتوگرافی، و معرفهای تحلیلی فعالیت میکند. این شرکت در شهر بارسلونا مستقر بوده و با بیش از 40 سال سابقه، یکی از تأمینکنندگان اصلی در حوزه علوم زیستی، دارویی، محیط زیست و صنایع غذایی است.
محصولات شارلو به دلیل خلوص بالا، بستهبندی ایمن، تطابق با استانداردهای بینالمللی (مانند ISO و ACS)، در بسیاری از آزمایشگاههای تحقیقاتی و صنعتی جهان مورد استفاده قرار میگیرند. این برند همچنین دارای مجموعه متنوعی از مواد شیمیایی با گریدهای مختلف از جمله تحلیلی، دارویی، و صنعتی است.