مشخصات محصول:
محیط کشت تریپتون واتر در سال 1975 توسط سازمان جهانی استاندارد (ISO) برای شناسایی باکتری E.Coli در آزمونهای مربوط به گوشت و فراوردههای گوشتی پیشنهاد شد. همچنین در سال 1992، استفاده از محیط کشت تریپتون واتر به جای بروث تریپتوفان در روشهای استارندارد سنجش آب و پساب، پیشنهاد شد. این محیط تشکیل شده از پپتون حاصل از کازئین و سدیم کلرید است. در این محیط، پپتون حاصل از کازئین (یا تریپتون) است که محتوی درصد بالایی تریپتوفانی است که با ارگانیسمهای ایندول مثبت (indole-positive organisms)، تجزیه میشود تا ایندول (indole) را تشکیل دهد. ایندول را با KOVACS Indole شناسایی میکنند. همچنین pH اش برابر با 7.1 تا 7.5 است.
ویژگی محیط کشت تریپتون واتر شارلو
- انحلال پذیر در آب
- بوی مشابه پپتون
- رنگ محلول زرد شفاف بعد از تهیه محیط کشت
- pH در محدوده خنثی
کاربرد محیط کشت تریپتون واتر شارلو
- مناسب برای آشکارسازی تشکیل ایندول میکروبی از طریق شناسایی میکروارگانیسمها
Scharlau یک برند معتبر اسپانیایی است که در زمینه تولید مواد شیمیایی آزمایشگاهی، محیطهای کشت، حلالهای کروماتوگرافی، و معرفهای تحلیلی فعالیت میکند. این شرکت در شهر بارسلونا مستقر بوده و با بیش از 40 سال سابقه، یکی از تأمینکنندگان اصلی در حوزه علوم زیستی، دارویی، محیط زیست و صنایع غذایی است.
محصولات شارلو به دلیل خلوص بالا، بستهبندی ایمن، تطابق با استانداردهای بینالمللی (مانند ISO و ACS)، در بسیاری از آزمایشگاههای تحقیقاتی و صنعتی جهان مورد استفاده قرار میگیرند. این برند همچنین دارای مجموعه متنوعی از مواد شیمیایی با گریدهای مختلف از جمله تحلیلی، دارویی، و صنعتی است.