مشخصات محصول:
محیط کشت لایزین دکربوکسیلاز براث – Lysine Decarboxylase Broth مناسب برای افتراق سالمونلا آریزونا از گروه Bethesda Ballerup انتروباکتریاسه می باشد. محیط های کشت دکربوکسیلاز در ابتدا توسط محققی به نام Moeller برای تشخیص لایزین و اورنیتین دکربوکسیلاز و آرژنین دهیدرولاز طراحی شد. محقق دیگری به نام Falkow محیط کشت لایزین دکربوکسیلاز را برای تشخیص و افتراق سالمونلا و شیگلا طراحی کرد. این محیط کشت بخصوص مناسب مطالعه واکنش های دکربوکسیلاز اعضای انتروباکتریاسه می باشد. (نسبت به کلبسیلا و انتروباکتر)
نکته: این محیط کشت همچنین به وسیله APHA و سایر متد های استاندارد توصیه شده است.
در مراحل اولیه انکوباسیون، بعد از تلقیح، تخمیر دکستروز توسط ارگانیسم ها باعث تولید اسید می شود. این واکنش باعث تغییر رنگ بروموکروزول بنفش به رنگ زرد میشود. از طرفی این وضعیت اسیدی باعث تحریک فعالیت دکربوکسیلازی می شود که همین مسئله باعث دکربوکسیلاسیون لایزین به cadavarine می شود. وضعیت قلیایی ایجاد شده بر اثر تولید cadaverine باعث می شود رنگ اندیکاتور بروموکروزول بنفش که به رنگ زرد تغییر یافته بود، دوباره به بنفش تغییر یابد. در میکروارگانیسم هایی که آنزیم دکربوکسیلاز تولید نمی کنند، رنگ محیط کشت به رنگ زرد باقی می ماند.
ترکیبات محیط کشت لایزین دکربوکسیلاز براث
- بافت حیوانی هضم شده پپتیک
- عصاره مخمر
- دکستروز
- L- لایزین هیدروکلراید
- بروموکروزول بنفش
- PH نهایی در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد باید حدود ۶٫۸ باشد.
Scharlau یک برند معتبر اسپانیایی است که در زمینه تولید مواد شیمیایی آزمایشگاهی، محیطهای کشت، حلالهای کروماتوگرافی، و معرفهای تحلیلی فعالیت میکند. این شرکت در شهر بارسلونا مستقر بوده و با بیش از 40 سال سابقه، یکی از تأمینکنندگان اصلی در حوزه علوم زیستی، دارویی، محیط زیست و صنایع غذایی است.
محصولات شارلو به دلیل خلوص بالا، بستهبندی ایمن، تطابق با استانداردهای بینالمللی (مانند ISO و ACS)، در بسیاری از آزمایشگاههای تحقیقاتی و صنعتی جهان مورد استفاده قرار میگیرند. این برند همچنین دارای مجموعه متنوعی از مواد شیمیایی با گریدهای مختلف از جمله تحلیلی، دارویی، و صنعتی است.