استاندارد 0.5 مک فارلند
از استاندارد 0.5 مک فارلند میرمدیا برای تعیین کدورت سوسپانسیون باکتری طبق استاندارد در تست آنتی بیوگرام استفاده می شود.
این محلول از ترکیب کلرید باریم و اسید سولفوریک تهیه می شود که شامل مخلوطی از حجم های مختلف سولفوریک اسید ۱ درصد و باریم کلراید ۱/۱۷۵ درصد می باشد. دانسیته ی این محلول برابر با مقدار cfu /ml 1.5×10*8 از محلول باکتری می باشد. نیم مک فارلند یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان مرجعی جهت تنظیم کدورت سوسپانسیون باکتری در لوله های آزمایشگاهی می باشد و در غلظت های 0.5 تا 4 وجود دارد. متدوال ترین غلظت این محلول، 0.5 است. این استاندارد به صورت تجاری موجود می باشد. برای بررسی میزان کدورت باید لوله تست و لوله استاندارد نیم مک فارلند را در یک پس زمینه با خطوط سیاه قرار داده و میزان کدورت را مقایسه نمایید.
ویژگیها
- ایجاد رسوب سولفات باریم در اثر واکنش کلرید باریم و اسید سولفوریک
- قبل از استفاده باید به خوبی تکان داده شود تا سولفات باریم به طور یکسان در محیط پخش شود
کاربرد استاندارد 0.5 مک فارلند
- تخمین مقدار تقریبی باکتری در یک مایع
- جهت استفاده در تست های آنتی بیوتیک
ایده آل گستر