مشخصات محصول:
محیط کشت ee broth شارلو نوعی محیط کشت مایع است که برای غنی سازی باکتری ها به ویژه گروه انتروباکتریاسه که دچار آسیب شده اند، استفاده می شود. این محیط کشت به دلیل داشتن دکستروز در ترکیبات خود باعث افزایش رشد باکتری سالمونلا (Salmonella spp) و اشرشیا کلی(E. coli) می شود. همچنین وجود سبز برلیانت(Brilliant Green) به عنوان یک مهار کننده عمل کرده و از رشد دیگر میکروارگانیسم ها در محیط کشت جلوگیری می نماید.
ویژگی محیط کشت ee broth
- محیط کشت مایع انتخابی
- حاوی بافر
- غنی سازی باکتری های گرم منفی
کاربرد محیط کشت ee broth
- مناسب برای تشخیص سالمونلا
- برای کشت و تشخیص گروه انتروباکتریاسه های موجود در مواد غذایی
Scharlau یک برند معتبر اسپانیایی است که در زمینه تولید مواد شیمیایی آزمایشگاهی، محیطهای کشت، حلالهای کروماتوگرافی، و معرفهای تحلیلی فعالیت میکند. این شرکت در شهر بارسلونا مستقر بوده و با بیش از 40 سال سابقه، یکی از تأمینکنندگان اصلی در حوزه علوم زیستی، دارویی، محیط زیست و صنایع غذایی است.
محصولات شارلو به دلیل خلوص بالا، بستهبندی ایمن، تطابق با استانداردهای بینالمللی (مانند ISO و ACS)، در بسیاری از آزمایشگاههای تحقیقاتی و صنعتی جهان مورد استفاده قرار میگیرند. این برند همچنین دارای مجموعه متنوعی از مواد شیمیایی با گریدهای مختلف از جمله تحلیلی، دارویی، و صنعتی است.