مشخصات محصول:
محیط کشت اورنج سرم آگار(OSA) شارلو برای شمارش و جداسازی میکروارگانیسم هایی که توانایی زنده ماندن در مرکبات و محصولات مربوط به آن را دارند، قابل استفاده است. pH پایین مرکبات باعث می شود محصولات در معرض فساد مخمرها و باکتری های لاکتوباسیلوس و لوسونوستوک قرار گیرند.
ویژگی محیط کشت اورنج سرم آگار (OSA) شارلو
- شناسایی و شمارش دقیق تر میکروارگانسیم های فاسد کننده در پی اچ های اسیدی
- حاوی پپتون کازئین به عنوان منبع نیتروژن
- حاوی دکستروز به عنوان منبع کربوهیدرات
کاربرد محیط کشت اورنج سرم آگار (OSA) شارلو
- جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبمیوه و کنسانتره های آبمیوه
Scharlau یک برند معتبر اسپانیایی است که در زمینه تولید مواد شیمیایی آزمایشگاهی، محیطهای کشت، حلالهای کروماتوگرافی، و معرفهای تحلیلی فعالیت میکند. این شرکت در شهر بارسلونا مستقر بوده و با بیش از 40 سال سابقه، یکی از تأمینکنندگان اصلی در حوزه علوم زیستی، دارویی، محیط زیست و صنایع غذایی است.
محصولات شارلو به دلیل خلوص بالا، بستهبندی ایمن، تطابق با استانداردهای بینالمللی (مانند ISO و ACS)، در بسیاری از آزمایشگاههای تحقیقاتی و صنعتی جهان مورد استفاده قرار میگیرند. این برند همچنین دارای مجموعه متنوعی از مواد شیمیایی با گریدهای مختلف از جمله تحلیلی، دارویی، و صنعتی است.